مواد لازم
- سیبزمینی: 800 گرم
- پیاز: 400 گرم
- پنیر پارمسان: به میزان لازم
- سیر: 3 حبه
- کره: یک قالب
- جعفری: یک دسته کوچک
- عصاره مرغ
- روغنزیتون
- نمک
- فلفل سیاه
برای شروع
فر را در حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سیبزمینیها را شسته و پوست بکنید. الان نوبت پوست کندن و خلال کردن پیازهاست و بعد هم میتوانید سیر را رنده کنید. جعفری را شسته و از شاخه جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را ریز کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید.
برای تهیه غذای اصلی
در یک ظرف نسوز روغنزیتون ریخته و سیبزمینیها را گرد گرد برش زده و به صورت لایهای بچینید، در لابهلای لایهها جعفری و پیاز و سیر و مخلوط شده را بریزید و روی هر لایه نمک و فلفل بپاشید و
پنیر پارمسان در هر لایه رنده کنید.
در یک قابلمه دیگر عصاره مرغ را حل کنید و روی سیبزمینیها بریزید؛ در آخر یک قالب کره را روی سیبزمینیها بمالید و فویل را روی ظرف بکشید و به مدت 45دقیقه آن را داخل فر با حرارت مشخص شده قرار دهید؛ بعد آن را از فر بیرون آورده و فویل را بردارید و در قسمت پایین فر مجددا قرار دهید به مدت 20 تا 40 دقیقه تا زمانی که کاملا طلایی شود؛ این سیبزمینی فرانسوی غذای مکمل در کنار غذاهای دیگر است و میتواند رنگ و بوی دیگری به سفره شما دهد. پس وقتی به خانه آمدید و دیدید که وقت غذا پختن ندارید این یک غذای مناسب است، پس سریع دست به کار شوید.
برای سرو
کنار این غذا سس قرار دهید؛ گذاشتن چند نوع سس کمک میکند تا با سلیقههای مختلف از آن لذت ببرند.
موضوعات مرتبط: طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری
صفحه قبل 1 صفحه بعد